Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Pump Street Bakery – Croissant bar, 62 procent Ecuador

Oorspronkelijke prijs was: € 7,95.Huidige prijs is: € 5,96.

Nu 25 % korting tht september

We’ve taken our croissants, handmade in our bakery, and captured their essence in a chocolate bar. First, we blend their butteriness into the base chocolate and then we augment it with crisp, browned flakes of baked croissant.

We are delighted to be working with these fine cacao beans from the Hacienda Victoria, a progressive farm known for its stewardship of the land and its delicate fermentation, showcasing the mellow nuttiness of the Arriba Nacional beans.

As this bar has been made with fresh croissants, we would advise that you eat it as soon as possible to ensure the buttery flavour is at its freshest.

Uitverkocht

pump street chocolate logo 250

Ingredients –cocoa nibs, cocoa butter, sugar, wheat flour, sugar, salt, yeast, water, milk, butter, malt (wheat), egg yolk. Minimum cocoa solids 62%. We also handle gluten, dairy & nuts on the premises.

Gewicht 0,70 kg
Peddler

Ja

Brand

Pump Street Chocolate

Pump Street Bakery is een bekroonde bakkerij in het dorpje Orford aan de Heritage Coast van Suffolk. Na het perfectioneren van natuurlijk gerezen brood, zijn we begonnen met het maken van ambachtelijke chocolade van cacaobonen die we rechtstreeks importeren van single estates en coöperaties over de hele wereld, van boon tot reep. We zijn er trots op de fijnste ambachtelijke chocolade te produceren. Herkomst en proces zijn essentieel voor onze afgewerkte repen. We betrekken cacao van de beste telers die de bonen ter plaatse fermenteren en drogen. Vervolgens passen we ons roosteren, malen en concheren aan om de best mogelijke smakende chocolade te verkrijgen.
pump street chocolate logo 250

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.