Pure Imagination Uganda Bundibugyo

 7,95

 7,95

Op voorraad

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Pure Imagination Uganda Bundibugyo

 7,95

Uganda

Imwena betekend “Hoop” in Lubwisi de lokale taal van Budibugyo, een regio in het westen van Uganda.

Het is hiermee ook een toepasselijke naam voor deze cacao, deze wordt namelijk op een hoop, plaatselijk en gecontroleerd gefermenteerd. Alle deelnemende boeren krijgen fermentatie training en tools om de temperatuur en PH waarde te kunnen meten tijdens de fermentatie. De fermentatie van deze bonen wordt gedaan in bananenbladeren.

De chocolade is gemaakt van de Forastero en Trinitario cacao variëteit.

Zet een gepassioneerde chef uit Singapore (Janice Wong) en een gepassioneerde chocolade maker (Mario van den Ende, Chocolatoa) uit België bij elkaar en zie hier een prachtige samenwerking dat werkelijk explodeert van smaak!

Smaaktonen: intens aards, rood fruit, floraal

Inhoud: 40 gr

Ingrediënten: cacao, biologische biet suiker, cacao boter

Op voorraad

Pure Imagination is een avontuurlijke verkenning van cacao verzonnen door de bekroonde Chef-Artist Janice Wong uit Singapore.

Rechtstreeks samenwerken met boeren in cacaorijke regio’s om een exclusieve partij bonen-tot-reepchocolade te verkrijgen, te verwerken en te mengen, dit zijn echte ambachtelijke producten.

Voeg daar de Belgische chocolade maker, Mario van den Ende, Chocolatoa, aan toe en een mooie samenwerking is geboren.

Neem een hapje en geniet van pure verbeelding.

 

Gewicht 0,040 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.