Vakantie periode 22 juli / 16 augustus. Orders worden vanaf 16.08 weer verstuurd.
Vakantie periode 22 juli / 16 augustus. Orders worden vanaf 16.08 weer verstuurd.
Pump Street Bakery Chocolate
Pump Street Bakery is een bekroonde bakkerij in het dorpje Orford aan de Heritage Coast van Suffolk. Na het perfectioneren van natuurlijk gerezen brood, zijn we begonnen met het maken van ambachtelijke chocolade van cacaobonen die we rechtstreeks importeren van single estates en coöperaties over de hele wereld, van boon tot reep.
We zijn er trots op de fijnste ambachtelijke chocolade te produceren. Herkomst en proces zijn essentieel voor onze afgewerkte repen. We betrekken cacao van de beste telers die de bonen ter plaatse fermenteren en drogen. Vervolgens passen we ons roosteren, malen en concheren aan om de best mogelijke smakende chocolade te verkrijgen.
Vanuit zijn ervaring met het bakken van prachtig brood met de beste ingrediënten heeft Chris Brennan zich gestort op het maken van origine chocolades. Met als resultaat maar liefst 11 prijzen van de gerenommeerde Academy of Chocolate, waarvan vijf goud.