TAZA MAAKT STEENGEMALEN CHOCOLADE DIE SERIEUS GOED EN EERLIJK IS VOOR IEDEREEN
Bij Taza Chocolate maken we steengemalen chocolade. Cacao is zo complex van smaak dat we het luid en trots willen laten schreeuwen. Daarom doen we minder om je meer te brengen. We vermalen biologische cacaobonen tot perfect ongeraffineerde, minimaal verwerkte chocolade met een gedurfde smaak en textuur, in tegenstelling tot alles wat je ooit hebt geproefd.
HOE HET ALLEMAAL BEGON
Taza oprichter en CEO Alex Whitmore nam zijn eerste hap steengemalen chocolade tijdens een reis in Oaxaca, Mexico. Hij was zo geĆÆnspireerd door de rustieke intensiteit dat hij besloot om thuis een chocoladefabriek te creĆ«ren in Somerville, MA. Hij leerde met de hand granieten molenstenen te sneden om chocolade te maken die minder verwerkt is, zodat onze Direct Trade cacao kan schitteren. In 2005 lanceerde hij Taza officieel met zijn vrouw, Kathleen Fulton, die Taza’s Chief Design Officer is en alle verpakkingen heeft ontworpen.
Taza is een pionier in ethische cacao-sourcing. We waren de eerste Amerikaanse chocolademaker die een door derden gecertificeerd Direct Trade Cacao-certificeringsprogramma oprichtte. We onderhouden directe relaties met onze cacaoboeren en betalen een premie boven de Fair Trade-prijs voor hun cacao. We werken alleen samen met cacaoproducenten die de rechten van werknemers en het milieu respecteren.
Ingrediƫnten: Biologische cacaobonen, biologische rietsuiker, biologische hazelnoten, biologische cacaoboter, biologische toffee (biologisch verdampt rietsap, zeezout, natuurlijke smaak, biologische karamelkleur), zeezout, biologische zonnebloemlecithine. Bevat hazelnoten. Kan sporen van andere noten en sesamzaad bevatten.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.