De Sambirano-vallei in Madagaskar is de oorsprong van een unieke mix van trinitario-cacaobonen waar deze chocolade van is gemaakt. Zoet en zuur als de verse cacaovruchtenpulp.
Ingrediënten: biologische cacaobonen, biologische rietsuiker, cacaoboter
€ 7,95
Deze reep is gemaakt met bonen van Bertil Akesson’s Madagaskische plantage en heeft een prachtige fruitige smaaktoon.
Uitverkocht
De Sambirano-vallei in Madagaskar is de oorsprong van een unieke mix van trinitario-cacaobonen waar deze chocolade van is gemaakt. Zoet en zuur als de verse cacaovruchtenpulp.
Ingrediënten: biologische cacaobonen, biologische rietsuiker, cacaoboter
Gewicht | 0,07 kg |
---|---|
Afmetingen | 14 × 14 × 0,7 cm |
Peddler | Ja |
Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.