Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Pump Street Bakery – Sourdough and Sea Salt 66 procent

 7,95

Een zuurdesem bakkerij die geweldige bean-to-bar chocolade maakt! Een van onze favoriete repen, gemaakt met cacao uit Ecuador (Hacienda Limon) in deze reep vind je knapperige stukjes zuurdesem en een vleugje zout. Loop gerust ook even onze winkel binnen om hem te proeven, dan doen wij graag even mee!

A unique combination of our two signature (and favourite) products: dark chocolate and sourdough. Our sourdough crumbs and a touch of sea salt add crunch and a smooth, malty flavour to the Ecuadorian chocolate.

Uitverkocht

This is a unique combination and to our knowledge the first time a chocolate bar has been made with sourdough. Handmade from flour and bean to bar at our bakery in Orford, Suffolk, UK. Award winning – International Chocolate Awards 2015 – World Silver & British Silver, Academy of Chocolate 2015 – Best Flavoured Dark Chocolate Bar – Bronze & Great Taste Awards 2015 – 1 Gold Star

Ingredients – cocoa beans, cane sugar, organic cocoa butter, breadcrumbs (wheat flour, natural sourdough starter, sea salt), sea salt. May contain milk, cereals containing gluten, eggs, nuts and sesame seeds.

Gewicht 0,070 kg
Peddler

Ja

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.