Home Phone
Mesjokke, Natural Blonde Dark 40 procent 80 gram

 6,50

 6,50

3 op voorraad

Mesjokke, Natural Blonde Dark 40 procent 80 gram

 6,50

Witte chocolade met venkel 40%

The Chocolate Explorers hebben me in Utrecht met liefde gevormd van natuurlijke boter, het sap van de palm en zaad van de Foeniculum Vulgare. Mijn aroma’s wapperen je om de oren als haren in een lichte bries en mijn soortgenoten verbleken bij mijn naakte verschijning. Steek een kaarsje aan, schop je schoenen uit, luister naar de zuivere klanken van Barry White en laat me je verwennen met mijn tongstrelende smaakkleuren. Hou je meer van brunettes of geblondeerd, doe dan je ogen dicht en ga enkel af op mijn smaak.

Waar kom ik vandaan?

Ik heb gedeodoriseerde én natuurlijke cacaoboter in me uit de Dominicaanse Republiek. De gedeodoriseerde is ontdaan van alle cacao aroma’s en door die in een perfecte verhouding te combineren met de natuurlijke cacaoboter krijg ik mijn onweerstaanbaar diepe smaak. Ik ben blond en niet spierwit, want ik ben gezoet met een suiker van de Arenga palm. Deze suiker komt uit de Minahasa regio van Noord Sulawesi, Indonesië. Doordat de suiker collectief geproduceerd is, worden er minder bomen gekapt.

Vervolgens ben ik in de Mesjokke chocoladefabriek vakkundig vermalen en getempereerd.

3 op voorraad

Wishlist icon Add to wishlistAdd to wishlist
mesjokke logo paars 139

Beschrijving

Cacaoboter: 40% biologische gedeodoriseerde én natuurlijke boter uit de Dominicaanse Republiek
Motto: Once you go Blonde….
Smaakmaker: zaad van de Foeniculum Vulgare
Profiel: diep, licht zoet, hint van anijs
Lokroep: Knipperknippersmaksmak
Suiker: biologische Arenga palmsuiker uit de Minahasa regio, Noord Sulawesi, Indonesie

Non-GMO soja lecithine (max. 0,4%)

 

Extra informatie

Gewicht0,08 kg
Afmetingen12 × 7,8 × 1 cm
Peddler

Ja

Brand

Mesjokke Chocolade

Per en Luc, de trotse makers van Mesjokke chocolade, zijn gefascineerd door de magie van de cacaoboon. Ze speuren naar de meest bijzondere cacaosoorten, die unieke en uiteenlopende smaken bieden, beïnvloed door de herkomst, de bodem en de wijze van fermentatie.
mesjokke logo paars 139

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Alleen ingelogde klanten die dit product hebben gekocht, kunnen een beoordeling achterlaten.