Mesjokke Tanzania 72 procent 80 gram

 6,95

 6,95

Op voorraad

Shopping Cart

No products in the cart.

Mesjokke Tanzania 72 procent 80 gram

 6,95

Tanzania 72 procent

Siku Njema! Ik ben het zonnestraaltje van de Mesjokke familie. Swingend, spannend en intens.

Ik ben ontstaan vanuit een kosmisch samengaan van krachten. Moeder Aarde heeft me gevoed, Vadertje Zon heeft me verwarmd, Ome Wind heeft mijn bladeren verkoeld en Tante Regen heeft mijn dorst gelest, totdat ik groot en vruchtbaar was. Roep je vrienden en familie bij elkaar, zet een plaatje op van KC and the Sunshine Band en deel me met je dierbaren. Sta je nou ook zo in vuur en vlam van dit alles, dans en laat je gaan op je positieve vibe.

Waar kom ik vandaan?

Mijn cacao is Direct Trade verkregen van Kokoa Kamili in de Kilombero vallei in Tanzania. Daar zijn Simran en Brian heel druk bezig om cacao in te zamelen bij verschillende kleine cacaoboeren, om die vervolgens met veel liefde en nauwkeurigheid te fermenteren en drogen.

Brian en Simran hebben altijd wel een radiootje aan op hun fermentatie centrum, afgestemd op de zender die op dat moment het beste te ontvangen is. Maar hun favoriete muziek is toch wel Tanzaniaanse Zilipendwa Style!

In Utrecht ben ik door The Chocolate Explorers – onder het genot van een spotify playlist waar ze op dat moment net zin in hadden- precies goed geroosterd, ontvliesd, vermalen en getempereerd. Ik ben dus door heel veel verschillende handen beroerd, en door vereende krachten tot stand gekomen zodat jij nu van me kunt genieten. Ujama baby!!

Op voorraad

mesjokke logo paars 139

Cacao: 72%, Kokoa Kamili, Kilombero vallei, Tanzania
80 gram
Motto: Let’s dance!!
Roast: 10’ 120°, 60’ 100°
Profiel: Complex, rood fruit met zuurtje, warme tonen van donkere chocolade, zachte finish
Lokroep: Scha-wingngngngng
Suiker: Biologische rietsuiker, Paraguay

Non-GMO soja lecithine (max. 0,4%)

 

Gewicht0,08 kg
Afmetingen12 × 7,8 × 1 cm
Peddler

Ja

Brand

Mesjokke Chocolade

Per en Luc, de trotse makers van Mesjokke chocolade, zijn gefascineerd door de magie van de cacaoboon. Ze speuren naar de meest bijzondere cacaosoorten, die unieke en uiteenlopende smaken bieden, beïnvloed door de herkomst, de bodem en de wijze van fermentatie.
mesjokke logo paars 139

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Alleen ingelogde klanten die dit product hebben gekocht, kunnen een beoordeling achterlaten.