Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Cru de Cacao Passievrucht chocolade truffels vegan

 9,95

Chocoladetruffel Passievrucht 

Het omhulsel van deze vegan chocoladetruffel is gemaakt van pure chocolade en gevuld met een ganache van vegan witte chocolade en passievrucht. Tot slot worden de chocoladetruffels door pure chocolade gerold voor een mooie finishing touch.De bite van de pure chocolade in combinatie met de fris zoete passievrucht ganache geeft een ware smaaksensatie. Deze luxe vegan chocoladetruffel past perfect in een plantaardig dieet, maar zal ook de harten van niet-veganisten veroveren vanwege de heerlijk frisse smaak!

Uitverkocht

Cru de Cacao

Chocolatier Tom Stalpers

Tom Stalpers, Chocolatier en Pastry Chef in hart en nieren is sinds 2018 oprichter en eigenaar van Cru de Cacao. Met mooie referenties als het Kurhaus in Scheveningen, Restaurant Boreas in Heeze en Maison van den Boer in Veghel heeft hij een goede basis voor zijn passie kunnen leggen. Hoogtepunt en grootste motivatie voor de start van Cru de Cacao is zijn deelname aan het Culinary Team The Netherlands waarbij hij in 2016 goud behaalde met zijn desserts op de IKA Olympiade der Koche.

Cru de Cacao staat voor Passie, Flexibiliteit en Stabiliteit.

‘’Passie’’ Cru de Cacao heeft een passie voor het produceren van mooie producten. Hierbij maken wij als Cru de Cacao gebruik van een mooie en stabiele samenwerking met Felchlin chocolade. Wij willen met onze producten deze passie met veel liefde overdragen aan onze klanten.
‘’Flexibiliteit’’ Cru de Cacao is in vele opzichten flexibel. Denk hierbij aan een snelle leveringen, voortdurende ontwikkelingen van producten in overleg met de klant en op eigen wens gemaakte producten.
‘’Stabiliteit’’ Cru de Cacao staat ervoor om met altijd verse grondstoffen een heerlijk product te maken voor onze consument en zakenpartners om veiligheid en continuïteit te bieden. 

Fair Direct Cacao

De Grand Cru chocolade van Felchlin is onze trots waarvan wij onze producten in ons atelier in Tilburg maken. Het familiebedrijf Felchlin produceert al 110 jaar chocolade in het Zwitserse Schwyz. Om de productieketen van cacao te verduurzamen, heeft Felchlin zelf een richtlijn genaamd “Cacao Sélection Felchlin” opgesteld. Dit betekent dat Felchlin op een transparante manier en direct met cacaoboeren op locatie samenwerkt, zodat zij kunnen profiteren van goede voorwaarden. Doordat er in de cacaogebieden rekening wordt gehouden met natuurlijke hulpbronnen, is het mogelijk om deze te behouden voor langdurig gebruik, zodat ook toekomstige generaties van de cacaoproductie kunnen profiteren. Door lange termijn contracten bouwt Felchlin een duurzame relatie met de cacaoboren op en door eerlijke prijzen te betalen kunnen cacaoboeren ook daadwerkelijk investeren in duurzame productie van cacao. In ruil daarvoor krijgt Felchlin de beste kwaliteit cacao met intense smaken. Op onze producten vind je een QR-code met het label “Fair Direct Cacao”, zodat je nog meer achtergrondinformatie kunt terugvinden over deze bedrijfsfilosofie.

Allergenen:Kan sporen van gluten of pinda’s bevatten

Grand Cru:Sao Palme 60% Pure Chocolade, Vegan 38% Organic Wit Chocolade

Ingrediënten Passievruchten Truffels:Passievruchten puree, Suiker, Glucose stroop, Citroenzuur, Cacaoboter*, Coco’s olie/vet*, Sao Palme 60% (Cacaokern (49%)(Ghana), Suiker, Cacaoboter, Emulgator (E322: SOJA Lecithine), Vanille Madagascar, Cacao Mininaal 60%), Vegan Wit 38% (Cacaoboter* (Dominicaanse Republiek), Rietsuiker* (Zuid-Amerika), Rijststrooppoeder* (Pakistan), Amandel*, Geraspte Kokosnoot* (Sri Lanka), Zeezout*, Vanille extract*,Emulgator (E322: Zonnebloemlecithine*)

Inhoud:12 stuksLabel:100% Vegan Chocolate, Environmentally Friendly * Bio, Fair For Farmers

Verpakking:Luxe Hersluitbare Verpakking gemaakt van 100% gerecycled plastic (m.u.v. de deksel)

Gewicht 0,150 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.