Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Cru de Cacao Paas Kuikentjes

 10,95

Paaskuikentjes

Naast Paaseitjes zijn er vaak ook verschillende dieren die met Pasen van chocolade worden gemaakt. Zoals bijvoorbeeld deze luxe Paaskuikentjes verpakt in een stijlvolle koker met 12 Paaskuikens.

De Paaskuikentjes zijn verkrijgbaar in een mix van drie verschillende chocoladesmaken.

  • Paaskuikentje Puur-Amandel: het pure chocolade Paaskuikentje is gevuld met een gianduja van Amandel. De gianduja is gemaakt van fijngemalen amandelen en chocolade, zodat een heerlijke structuur ontstaat met een kleine bite.
  • Paaskuikentje Melk-Hazelnoot: het melk chocolade Paaskuikentje is gevuld met een gianduja van Hazelnoot. Deze gianduja wordt op dezelfde manier gemaakt, alleen is voor deze gianduja hazelnoten uit Piemonte gebruikt.
  • Paaskuikentje Karamel-Himalaya zout: het karamel chocolade Paaskuikentje is gemaakt van de gekarameliseerde witte chocolade Bondia 36% en gevuld met een heerlijk zachte ganache van karamel en Himalaya zout. Onze favoriet!

Uitverkocht

Cru de Cacao

Chocolatier Tom Stalpers

Tom Stalpers, Chocolatier en Pastry Chef in hart en nieren is sinds 2018 oprichter en eigenaar van Cru de Cacao. Met mooie referenties als het Kurhaus in Scheveningen, Restaurant Boreas in Heeze en Maison van den Boer in Veghel heeft hij een goede basis voor zijn passie kunnen leggen. Hoogtepunt en grootste motivatie voor de start van Cru de Cacao is zijn deelname aan het Culinary Team The Netherlands waarbij hij in 2016 goud behaalde met zijn desserts op de IKA Olympiade der Koche.

Cru de Cacao staat voor Passie, Flexibiliteit en Stabiliteit.

‘’Passie’’ Cru de Cacao heeft een passie voor het produceren van mooie producten. Hierbij maken wij als Cru de Cacao gebruik van een mooie en stabiele samenwerking met Felchlin chocolade. Wij willen met onze producten deze passie met veel liefde overdragen aan onze klanten.
‘’Flexibiliteit’’ Cru de Cacao is in vele opzichten flexibel. Denk hierbij aan een snelle leveringen, voortdurende ontwikkelingen van producten in overleg met de klant en op eigen wens gemaakte producten.
‘’Stabiliteit’’ Cru de Cacao staat ervoor om met altijd verse grondstoffen een heerlijk product te maken voor onze consument en zakenpartners om veiligheid en continuïteit te bieden. 

Fair Direct Cacao

De Grand Cru chocolade van Felchlin is onze trots waarvan wij onze producten in ons atelier in Tilburg maken. Het familiebedrijf Felchlin produceert al 110 jaar chocolade in het Zwitserse Schwyz. Om de productieketen van cacao te verduurzamen, heeft Felchlin zelf een richtlijn genaamd “Cacao Sélection Felchlin” opgesteld. Dit betekent dat Felchlin op een transparante manier en direct met cacaoboeren op locatie samenwerkt, zodat zij kunnen profiteren van goede voorwaarden. Doordat er in de cacaogebieden rekening wordt gehouden met natuurlijke hulpbronnen, is het mogelijk om deze te behouden voor langdurig gebruik, zodat ook toekomstige generaties van de cacaoproductie kunnen profiteren. Door lange termijn contracten bouwt Felchlin een duurzame relatie met de cacaoboren op en door eerlijke prijzen te betalen kunnen cacaoboeren ook daadwerkelijk investeren in duurzame productie van cacao. In ruil daarvoor krijgt Felchlin de beste kwaliteit cacao met intense smaken. Op onze producten vind je een QR-code met het label “Fair Direct Cacao”, zodat je nog meer achtergrondinformatie kunt terugvinden over deze bedrijfsfilosofie.

Allergenen:Kan sporen van gluten of pinda’s bevatten

Allergenen: Kan sporen van gluten of pinda’s bevatten, Lactose incl Melk, Noten, Soja
Ingrediënten Karamel Paaseitjes/Kuikentjes: Bionda 36% (Suiker, Cacaoboter, Volle MELKpoeder, BOTERVET, Weipoeder, Maltodextrine, Magere MELKpoeder, Emulgator (E322: SOJAlecithine), karamel cacao: minimaal 36), Vulling: ROOM, Suiker, Edelweiss (Suiker, Cacaoboter, Volle MELKpoeder, Magere MELKpoeder, Emulgator (E322: SOJA lecithine), Vanille Extract (Madagascar), Cacao 36% Minimaal), Cacaoboter, Glucose, ROOMboter, Zout
Ingrediënten Melk Paaseitjes/Kuikentjes: Fina Noble Piemontese 60% (Hazelnoot (60%)(Italië), Suiker, Cacaoboter), Sao Palme 36% (Suiker, Cacaoboter, Cacao Massa (12%)(Ghana), Halfvolle MELKpoeder, Volle MELKpoeder, Emulgator (E322 SOJA Lecithine), Vanille Madagascar, cacao 36% minimaal)
Ingrediënten Pure Paaseitjes/Kuikentjes : Rustica Noble Valencia 60% (Amandel (60%)(Spanje), Suiker, Cacaoboter), Sao Palme 36% (Suiker, Cacaoboter, Cacao Massa (12%)(Ghana), Halfvolle MELKpoeder, Volle MELKpoeder, Emulgator (E322 SOJA Lecithine), Vanille Madagascar, cacao 36% minimaal), Sao Palme 60% (Cacaokern (49%)(Ghana), Suiker, Cacaoboter, Emulgator (E322: SOJA Lecithine), Vanille Madagascar, Cacao Mininaal 60%)

Inhoud:12 stuks

Verpakking: luxe hersluitbare verpakking gemaakt van 100% gerecycled plastic (m.u.v. de deksel)

Gewicht 0,150 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.