Openingstijden: Dinsdag t/m Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur
Chocolat Madagascar 65 procent Combava en Fleur du Sel
€ 6,95
Combava en Fleur du Sel
Fijne chocolade van de cacao die groeit en rijpt in de schaduw van de regenwouden van de Sambirano-vallei, in het noordwesten van Madagaskar. De bonen zijn van de eigen plantages.
De chocola is verrukkelijk verrijkt met combava, ook bekend als kaffirlimoen. (Het blad van deze plant wordt in de Aziatische keuken gebruikt om curry’s en andere schotels te parfumeren.)
Smaaknotities: Mildpure chocolade met delicate aromatische tonen van combava
3 op voorraad
Beschrijving
Ingrediënten: cacaobonen, rietsuiker, cacaoboter, GMO-vrije zonnebloemlecithine, combava, fleur de sel
Gemaakt in een omgeving waar ook met melk en cashewnoten wordt gewerkt.
Nutrition values/Nährwerte/Voedingswaarde/Information nutritionelles | per/pro/per 100 g |
Energy/Energie | 582 kcal/ 2435 kJ |
Fat/Fett/vetten/lipides | 42 g |
of which saturated/davon gesättigte Fettsäuren/waarvan verzadigd/dont acides gras saturis | 25 g |
Carbonhydrates/Kohlenhydrate/koolhydraten/glucides | 48 g |
of which sugar/davon Zucker/dont sucre | 33 g |
Proteins/Eiweiss/eiwitten/protéines | 7 g |
Salt/Salz/zout/sel | 260 mg |
Extra informatie
Gewicht | 0,08 kg |
---|
Alleen ingelogde klanten die dit product hebben gekocht, kunnen een beoordeling achterlaten.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.