Shopping Cart

No products in the cart.

Chocolat Madagascar 65 procent Combava en Fleur du Sel

 6,95

Combava en Fleur du Sel

Fijne chocolade van de cacao die groeit en rijpt in de schaduw van de regenwouden van de Sambirano-vallei, in het noordwesten van Madagaskar. De bonen zijn van de eigen plantages.

De chocola is verrukkelijk verrijkt met combava, ook bekend als kaffirlimoen. (Het blad van deze plant wordt in de Aziatische keuken gebruikt om curry’s en andere schotels te parfumeren.)

Smaaknotities: Mildpure chocolade met delicate aromatische tonen van combava

 

Uitverkocht

Ingrediënten: cacaobonen, rietsuiker, cacaoboter, GMO-vrije zonnebloemlecithine, combava, fleur de sel

Gemaakt in een omgeving waar ook met melk en cashewnoten wordt gewerkt.

Nutrition values/Nährwerte/Voedingswaarde/Information nutritionelles per/pro/per 100 g
Energy/Energie 582 kcal/ 2435 kJ
Fat/Fett/vetten/lipides 42 g
of which saturated/davon gesättigte Fettsäuren/waarvan verzadigd/dont acides gras saturis 25 g
Carbonhydrates/Kohlenhydrate/koolhydraten/glucides 48 g
of which sugar/davon Zucker/dont sucre 33 g
Proteins/Eiweiss/eiwitten/protéines 7 g
Salt/Salz/zout/sel 260 mg

 

 

Gewicht 0,08 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Alleen ingelogde klanten die dit product hebben gekocht, kunnen een beoordeling achterlaten.