Shopping Cart

No products in the cart.

Mesjokke, Limited Winter Spiced Editie, 80gr Nicaragua 72%

 6,95

Brrrr wat is het koud zeg! Neem mij maar. Ik ben het broertje van de D.A.R.C. Angel: warm, spicy en een beetje stout.

Mijn basis is een 72% single origin cool chocolate. Maar ik ben nog veel spannender dan dat. Met een vleugje kaneel en een snufje gember hebben The Chocolate Explorers mij vuur en passie ingeblazen, precies wat je nodig hebt in de koude maanden. Maar ik verklap verder niet wat er nog aan spices gebruikt zijn; dat is strikt geheim. Steek een lekker haardje of kaarsje aan, trek je favoriete warme slonstrui aan, veeg de rijp van je ramen, neem een hap en laat je verleiden door mijn verwarmende genot.

Uitverkocht

mesjokke logo paars 139

Waar kom ik vandaan?

Mijn cacaobonen zijn Direct Trade verkregen van Cacao Bisiesto: een organisatie, gerund door Giff Laube en Jose Enrique Herrera. Giff en Jose zijn helemaal Mesjokke van cacao. Zij kopen verse cacao op van kleine boeren in de regio om die vervolgens vakkundig te fermenteren en drogen. Giff houdt van funky jazz muziek, terwijl Jose Enrique meer Mesjokke gaat op de exotische klanken van Santana. In de Utrechtse Mesjokke chocoladefabriek ben ik vervolgens –van bean-to-bar- vakkundig geroosterd, ontvliesd, vermalen en getempereerd. Daarna ben ik helemaal op smaak gebracht met heerlijke specerijen. Wil je hier meer over weten, check dan onze website, of geef even een belletje, dan leggen we het uit.

Gewicht 0,08 kg
Afmetingen 12 × 7,8 × 1 cm
Peddler

Ja

Brand

Mesjokke Chocolade

Per en Luc, de trotse makers van Mesjokke chocolade, zijn gefascineerd door de magie van de cacaoboon. Ze speuren naar de meest bijzondere cacaosoorten, die unieke en uiteenlopende smaken bieden, beïnvloed door de herkomst, de bodem en de wijze van fermentatie.
mesjokke logo paars 139

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Alleen ingelogde klanten die dit product hebben gekocht, kunnen een beoordeling achterlaten.