Chocolatemakers Gorilla Bar Puur 68% Congo

 4,25

Op voorraad

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Chocolatemakers Gorilla Bar Puur 68% Congo

 4,25

Gorilla bar puur Congo 68 %

Deze chocolade is gemaakt van Virunga cacao! Met het eten van deze chocolade bescherm je de gorilla’s en bied je de bewoners een betere toekomst!

Op voorraad

Artikelnummer: 8717953080202 Categorieën: , , Tags: , , ,

De laatste berggorilla’s leven in het Virunga Nationale Park in Oost Congo. Om de  aantasting van hun leefgebied door de mens tegen te gaan is cacao aangeplant aan de rand van het park.  De cacao voorziet de bewoners van extra inkomen zodat ze niet het leefgebied van de gorilla’s bedreigen.

De ‘Gorilla bar’ puur bevat 68% cacaobonen, 30% suiker en 2% cacaoboter.
Alle ingredienten zijn van biologische teelt afkomstig. De reep weegt 90 gram en is verpakt in vetvrij papier bedrukt met bio-inkt.
Deze chocolade is een versproduct. De reep is ruim een half jaar houdbaar maar wij adviseren de reep binnen 3 maanden op te eten. Simpelweg omdat de smaak dan beter is.
 
Deze chocolade bevat gegarandeerd geen (sporen van) pinda’s of noten. 
 

Ingrediënten: cacaomassa, suiker, cacaoboter. Ten minste 70% cacaobestanddelen. Alle ingrëdienten zijn van biologische teelt. Kan melk en sporen van noten bevatten.

Energie kcal 562.5
Energie kJ 2354.0
Vet 40.1
Waarvan verzadigd 23.9
Koolhydraten 34.5
Waarvan suiker 29.7
Vezels 15.4
Eiwitten 8.4
Zout 0.1
De reep weegt ca.8o gram en is verpakt in vetvrij papier bedrukt met bio-inkt.

Deze chocolade is een versproduct. De reep is 12 maanden houdbaar maar wij adviseren de reep binnen 3 maanden op te eten. KOEL en DROOG bewaren!

  • 100% Glutenvrij
  • Op zonne-energie geproduceerd
  • 100% Bio chocolade
  • Zero waste & plasticvrij
Gewicht 0,08 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.