De laatste berggorilla’s leven in het Virunga Nationale Park in Oost Congo. Om de aantasting van hun leefgebied door de mens tegen te gaan is cacao aangeplant aan de rand van het park. De cacao voorziet de bewoners van extra inkomen zodat ze niet het leefgebied van de gorilla’s bedreigen.
De ‘Gorilla bar’ puur bevat 68% cacaobonen, 30% suiker en 2% cacaoboter. Alle ingredienten zijn van biologische teelt afkomstig. De reep weegt 90 gram en is verpakt in vetvrij papier bedrukt met bio-inkt. Deze chocolade is een versproduct. De reep is ruim een half jaar houdbaar maar wij adviseren de reep binnen 3 maanden op te eten. Simpelweg omdat de smaak dan beter is. Deze chocolade bevat gegarandeerd geen (sporen van) pinda’s of noten.Chocolatemakers Gorilla Bar Puur 68% Congo
€3,75 €3,75
Deze chocolade is gemaakt van Virunga cacao! Met het eten van deze chocolade bescherm je de gorilla’s en bied je de bewoners een betere toekomst!
Availability: In stock
SKU: 8717953080202
Categories: Chocolade Puur, Chocolatemakers
Tags: 68%, Chocolatemakers, Congo, Gorilla Bar, Pure Chocolade, Puur
Weight | 0.9 kg |
---|---|
Cacao percentage | 68% |
Certificaat | NL-BIO-01-SKAL |
Merk | Chocolatemakers |
Origine | Eastern Congo |
Soort Chocolade | Puur Chocolade |
Be the first to review “Chocolatemakers Gorilla Bar Puur 68% Congo” Cancel reply
You must be logged in to post a review.
Reviews
There are no reviews yet.