Openingstijden: Dinsdag t/m Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur
Chocolat Madagascar 70 procent organic
€ 6,95
Madagascar 70 %
Een pure, zachte 70%-reep col van fuitsmaken, hints van citrus/perzik en bosvruchten, honing en karamel met een licht zure afdronk.
Fijne chocolade van de cacao die groeit en rijpt in de schaduw van de regenwouden van de Sambirano-vallei, in het noordwesten van Madagaskar. De bonen zijn van de eigen plantages.
Smaaknotities: zacht van smaak, citrus en bosvruchten, honing en karamel. Soepel smeltende en fijne textuur.
9 op voorraad
Beschrijving
Ingrediënten: cacaobonen, rietsuiker, cacaoboter, GMO-vrije zonnebloemlecithine.
Gemaakt in een omgeving waar ook met melk en cashewnoten wordt gewerkt.
Nutrition values/Nährwerte/Voedingswaarde/Information nutritionelles | per/pro/per 100 g |
Energy/Energie | 564 kcal/ 2360 kJ |
Fat/Fett/vetten/lipides | 39 g |
of which saturated/davon gesättigte Fettsäuren/waarvan verzadigd/dont acides gras saturis | 24 g |
Carbonhydrates/Kohlenhydrate/koolhydraten/glucides | 48 g |
of which sugar/davon Zucker/dont sucre | 29 g |
Proteins/Eiweiss/eiwitten/protéines | 9 g |
Salt/Salz/zout/sel | 20 mg |
Extra informatie
Gewicht | 0,08 kg |
---|
Alleen ingelogde klanten die dit product hebben gekocht, kunnen een beoordeling achterlaten.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.