Zotter Schokolade kopen bij The Chocolate Shop. Vind hier alle bean-to-bar chocolade van Zotter Schokoladen Manufaktur uit Oostenrijk.

Bean-to-bar

Met de bean-to-bar productielijn voert Josef Zotter uit Oostenrijk, als een van de weinige eersteklas chocolatiers ter wereld, alle productieprocessen voor het maken van chocolade in eigen huis uit: van het roosteren van de cacaobonen op rollers voor het klassieke slijpen in de conche, alles wordt on-site gemaakt met de grootste finesse. Zo is Zotter het enige bedrijf in heel Europa dat chocolade van boon tot reep produceert met alleen biologische en fairtrade kwaliteit!

Complex proces

Het creatieve centrum voor chocolade strekt zich uit over 5200 vierkante meter. Dit komt omdat de transformatie van de boon in chocolade een zeer complex proces is. Zotter behandelt elk type cacao afzonderlijk door het proces aan te passen aan het karakter van de cacao. Dit is afhankelijk van de eigenaardigheden van elk cacao-type – de subtiliteiten, de extravaganties en de aromatische oorsprong van chocolade.

De waardering van www.thechocolateshop.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 54 reviews.