Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Paccari Passion fruit Demeter 60 procent organic Ecuador

 5,95

Passievrucht Demeter

De zoete en toch zure passievrucht is perfect te combineren met de cacao uit Ecuador. Verwacht een fruitig smaakbommetje waarbij de ingrediënten op een Demeter methode zijn behandeld.

Smaaktonen: Aards, fris en fruitig, citrus

 

 

Uitverkocht

Hallo! Wij zijn Paccari. We maken chocolade zoals het hoort. Elke bar ondersteunt eerlijke handel en bevat alleen de beste biologische ingrediënten.

We werken rechtstreeks samen met meer dan 4000 boerenfamilies, experts in het verbouwen van hun cacao. We betalen altijd de hoogste vaste prijzen voor de oogst en biodynamische teelt maakt het mogelijk om winstgevend te opereren zonder het land of de mensen te exploiteren.

We zijn altijd op zoek naar een nieuwe smaakervaring. Als de maker van “rauwe chocolade”, die wordt geproduceerd op minder dan 42°C en dus waardevolle ingrediënten bewaart, zijn we ook pioniers op het gebied van Demeter-gecertificeerde chocolade.

Het concept: “from Tree to Bar”. De hele productie – van het kweken van de fabriek tot het bedrukken van de verpakking – vindt plaats in Ecuador. En je kunt het proeven!

Ingrediënten

biologische cacao Arriba Nacional, biologische volle rietsuiker, biologische cacaoboter, biologische passievrucht, emulgator: biologische zonnebloemlecithine, cacaogehalte min. 60%.

 

Gewicht 0,050 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.