CHOCOLADE ORIGINE GHANA, SAO PALME:
De chocolade die Cru voor deze sinterklaas in de chocolaterie in Tilburg gebruiken, is de pure chocolade Sao Palme (60%) afkomstig van een eiland voor de kust van Ghana, São Tomé. Ook wel het chocolade eiland genoemd. Door het zachte en traditionele brandproces komen de originele en intensieve aroma’s van de cacaoboon vrij. Bij het proeven van deze unieke chocolade ervaart men een wisselwerking tussen een intensieve, evenwichtige cacaosmaak en een “Ristretto” koffie, met een toets van zoete pruimen en grapefruit.
Allergenen: | Kan sporen van gluten of pinda’s bevatten, Lactose incl Melk, Noten, Soja |
---|---|
Grand Cru: | Sao Palme 36% Melk chocolade |
Ingrediënten Extra: | Hazelnoot |
Ingrediënten Sao Palme 36%: | Suiker, Cacaoboter, Cacao Massa (12%)(Ghana), Halfvolle MELKpoeder, Volle MELKpoeder, Emulgator (E322 SOJA Lecithine), Vanille Madagascar, cacao 36% minimaal |
Ingrediënten Vegan Melk 44% Organic: | Cacaoboter van Cacaobonen* (Dominicaanse Republiek)(33%), Cacaomassa* (Ghana)(11%), Cacao minimaal 44%, Emulgator (E322: Zonnebloemlecithine*), Geraspte Koko’s* (Sri Lanka), Hazelnoten* (Turkije), Rietsuiker* (Zuid-Amerika), Rijststrooppoeder* (Pakistan), Vanille Extract* (Madagascar), Zeezout* |
Inhoud: | ± 100 gram |
Label: | Fair For Farmers |
Verpakking: |
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.