Openingstijden: Dinsdag t/m Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur

Home Phone
naive doerian donkere melkchocolade fruit vrucht
Naive donkere melkchocolade origine Bolivia met durian

 7,50

 7,50

10 op voorraad

Naive donkere melkchocolade origine Bolivia met durian

 7,50

Pure chocolade met een beetje melk met doerian

Een chocolade die buiten de lijntjes kleurt. Super spannend!

Onder stekels verbergt zich een oude Stilton, met de stiekeme stank van buiten. Als we onze neus ervan afkeren, accepteren we je zoals je bent want deze smaak is geweldig! Sluit je neus en je merkt hoe dit duet met chocola is bedoeld.

Durf jij het aan?!

10 op voorraad

Wishlist icon Add to wishlistAdd to wishlist
chocolate naive logo 250

Beschrijving

Equator Collectie

Chocolatier Domantas Uzpalis zegt hierover: “Voor mij bestaat het concept van de Equator Collectie daaruit dat ik ingrediënten gebruik die uit één ecosysteem komen. Omdat het water, de aarde, de mineralen van een ecosysteem planten doet leven. En het is inherent daaraan dat levende dingen die samen groeien samen ook beter smaken.
Iedere reep uit deze collectie is volledig gemaakt met ingrediënten uit de omgeving van de evenaar die onze aarde omringt. Met heldere, intense smaken die samenvloeien in een huisgemaakte tropische chocolade.
Vrienden, spring aan boord voor een oerwoudavontuur!” 

De cacaobonen die Domantas gebruikt komen van El Ceibo uit Bolivia

Ingrediënten: verfijnde cacao* (61%), rietsuiker*, cacaobutter*, melkpoeder*, durian*(6%)
*wild of natuurinclusieve landbouw!

Bevat melk. Kan sporen van noten, pinda’s en granen bevatten.

Voedingswaardeper 100 g
Energie560 kcal/2320 kj
Vet34 g
waarvan verzadigde17,5 g
Koolhydraten53 g
waarvan suiker36 g
Eiwit7,5 g
Zout0,029 g

Extra informatie

Gewicht0,07 kg
Peddler

Ja

Brand

Chocolate Naive

In een klein stadje aan de oostkant van Litouwen maakt Chocolate Naive haar bean-to-bar chocolade. Elke ochtend roostert de chocolademeester zorgvuldig verse cacaobonen, waarvan de heerlijke aroma's de inwoners van het stadje zachtjes wekken. Net zoals honderden jaren geleden, worden cacaobonen langzaam gerold en geconcheerd om hun buitengewone boeket van fruit, noten en bloemen in een verfijnde chocoladereep vrij te geven. Deze handgemaakte repen worden later opgeslagen om te rijpen en zo een complex palet aan smaken en nuances te ontwikkelen.
chocolate naive logo 250

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Alleen ingelogde klanten die dit product hebben gekocht, kunnen een beoordeling achterlaten.