Shopping Cart

No products in the cart.

Georgia Ramon Hazelnootpasta Gianduja 62% BIO

 7,95

Hazelnootpasta of hazelnootcrème Gianduja met 62 % Siciliaanse hazelnoten is subliem, een genot om te eten. Op kamertemperatuur bijna vloeibaar. Geniet ervan op de boterham, op een crackertje of gewoon de vinger erdoorheen halen.

Biologisch gecertificeerd.

Uitverkocht

georgiaramon logo 250

Beschrijving

De Siciliaanse hazelnoten zijn van het ras Faicon Romain en worden liefdevol geteeld en geoogst door Siciliaanse boeren. Vers geroosterd, worden ze in kleine partijen 24 uur in een melangeur fijngemalen, gezoet met ruwe rietsuiker en verfijnd met bitter cacaopoeder.

Op kamertemperatuur: zacht vloeibaar
Uit de koelkast: crèmig

Ingrediëntenhazelnoten (62%), ruwe rietsuiker, cacaopoeder, zonnenbloemlecithine

Gewicht 0,05 kg

Brand

Georgia Ramon

In het voorjaar van 2015 werd Georgia Ramon opgericht door Georg Bernardini en Ramona Gustmann in de wijk Oberkassel in Bonn. In november 2020 werd de fakkel overgedragen aan een jongere generatie. Het is geweldig om te zien dat Phillip Butzmann de fakkel heeft overgenomen en zich nu inzet voor het maken van heerlijke chocolade. Met zijn achtergrond in voedingsmiddelentechnologie en zijn ervaring als gecertificeerde chocolatier, is hij goed uitgerust om het succes van het bedrijf voort te zetten en verder te ontwikkelen.
georgiaramon logo 250

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Alleen ingelogde klanten die dit product hebben gekocht, kunnen een beoordeling achterlaten.