Georgia Ramon Hazelnootpasta Gianduja 62% BIO

7,95 7,95

Hazelnootpasta of hazelnootcrème Gianduja met 62 % Siciliaanse hazelnoten is subliem, een genot om te eten. Op kamertemperatuur bijna vloeibaar. Geniet ervan op de boterham, op een crackertje of gewoon de vinger erdoorheen halen.

Biologisch gecertificeerd.

Out of stock

Beschrijving

De Siciliaanse hazelnoten zijn van het ras Faicon Romain en worden liefdevol geteeld en geoogst door Siciliaanse boeren. Vers geroosterd, worden ze in kleine partijen 24 uur in een melangeur fijngemalen, gezoet met ruwe rietsuiker en verfijnd met bitter cacaopoeder.

Op kamertemperatuur: zacht vloeibaar
Uit de koelkast: crèmig

Ingrediëntenhazelnoten (62%), ruwe rietsuiker, cacaopoeder, zonnenbloemlecithine

Weight 0.05 kg
Cacao percentage

70%

Certificaat

Gluten-free, Soy-free

Merk

Georgia Ramon

Origine

Brazilie

Soort Chocolade

Puur Chocolade

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Georgia Ramon Hazelnootpasta Gianduja 62% BIO”
Scroll to Top