Cru de Cacao nougat montelimar

 6,95

Cru de Cacao nougat 150 gram

Sinds ze bij ons in de winkel liggen is het een hit. Vanuit heel Den Haag komen ze er voor terug! Constante kwaliteit, flexibiliteit en oog voor eerlijke en verse producten, dit zijn een paar redenen waarom wij graag met Tom samenwerken!

De plaats Montélimar in Frankrijk is de bakermat van de nougat zoals wij die in West-Europa kennen. Deze verse zachte nougat is gevuld met amandelen, hazelnoten en pistachenoten.

De noten worden zelf door Tom gebrand in het atelier in Tilburg. Hierdoor is er een perfecte smaakcombinatie tussen de ronde volle smaak van de noten en de zoete honing.

Scroll naar beneden op de pagina voor uitgebreide omschrijving en ingrediënten lijst!

 

5 op voorraad

Beschrijving

Cru de Cacao

Chocolatier Tom Stalpers

Tom Stalpers, Chocolatier en Pastry Chef in hart en nieren is sinds 2018 oprichter en eigenaar van Cru de Cacao. Met mooie referenties als het Kurhaus in Scheveningen, Restaurant Boreas in Heeze en Maison van den Boer in Veghel heeft hij een goede basis voor zijn passie kunnen leggen. Hoogtepunt en grootste motivatie voor de start van Cru de Cacao is zijn deelname aan het Culinary Team The Netherlands waarbij hij in 2016 goud behaalde met zijn desserts op de IKA Olympiade der Koche.

Cru de Cacao staat voor Passie, Flexibiliteit en Stabiliteit.

‘’Passie’’ Cru de Cacao heeft een passie voor het produceren van mooie producten. Hierbij maken wij als Cru de Cacao gebruik van een mooie en stabiele samenwerking met Felchlin chocolade. Wij willen met onze producten deze passie met veel liefde overdragen aan onze klanten.
‘’Flexibiliteit’’ Cru de Cacao is in vele opzichten flexibel. Denk hierbij aan een snelle leveringen, voortdurende ontwikkelingen van producten in overleg met de klant en op eigen wens gemaakte producten.
‘’Stabiliteit’’ Cru de Cacao staat ervoor om met altijd verse grondstoffen een heerlijk product te maken voor onze consument en zakenpartners om veiligheid en continuïteit te bieden. 

Fair Direct Cacao

De Grand Cru chocolade van Felchlin is onze trots waarvan wij onze producten in ons atelier in Tilburg maken. Het familiebedrijf Felchlin produceert al 110 jaar chocolade in het Zwitserse Schwyz. Om de productieketen van cacao te verduurzamen, heeft Felchlin zelf een richtlijn genaamd “Cacao Sélection Felchlin” opgesteld. Dit betekent dat Felchlin op een transparante manier en direct met cacaoboeren op locatie samenwerkt, zodat zij kunnen profiteren van goede voorwaarden. Doordat er in de cacaogebieden rekening wordt gehouden met natuurlijke hulpbronnen, is het mogelijk om deze te behouden voor langdurig gebruik, zodat ook toekomstige generaties van de cacaoproductie kunnen profiteren. Door lange termijn contracten bouwt Felchlin een duurzame relatie met de cacaoboren op en door eerlijke prijzen te betalen kunnen cacaoboeren ook daadwerkelijk investeren in duurzame productie van cacao. In ruil daarvoor krijgt Felchlin de beste kwaliteit cacao met intense smaken. Op onze producten vind je een QR-code met het label “Fair Direct Cacao”, zodat je nog meer achtergrondinformatie kunt terugvinden over deze bedrijfsfilosofie.

De Nougat Montelimar is verpakt in een luxe hersluitbare verpakking.

Ingrediënten:
Suiker – Eiwit – Witte Chocolade -Honing – Poedersuiker – Glucose – – Hazelnoten – Amandelen – Pistache – Witte Chocolade (suiker, cacaoboter, halfvol MELKpoeder – Heel MELKpoeder, Emulgator E322: SOYA Lectithine, Vanille extract Madagaskar, Cacao minimaal 30%) -Ouwel (Zetmeel, Water, Olijfolie)

Allergenen:
Lactose – Noten – Soja – Kan sporen van pinda’s en gluten bevatten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Alleen ingelogde klanten die dit product hebben gekocht, kunnen een beoordeling achterlaten.