Open: Do, Vr, Za - 09.00 / 17.00 uur
Categorie Bean-to-bar chocolade
Mexico Don Moisés, Finca la Rioja 70 procent – Krak Chocolade
Het is een voorrecht om jullie kennis te laten maken met deze uitzonderlijke chocoladereep. Want…
Ethisch en duurzaam geteelde cacao: de kracht van bean-to-bar, single origin en craft chocolate
De cacaoteelt heeft een grote impact op milieu en gemeenschappen wereldwijd. Daarom is het cruciaal…
TCS Coffee & Chocolate Bar
Ontdek de unieke smaak van cacao uit Tanzania en specialty coffee uit Kenia en Colombia…
De Ultieme Chocolade & Koffie Proeverij Ervaring
Inleiding Een paar jaar geleden bezochten we het Amsterdam Coffee Festival en werden we geïnspireerd…
Het Verhaal van Pure Chocolate Company: Een Reis van Cacao tot Chocolade
Inleiding Pure Chocolate Company is een Jamaicaans ambachtelijk chocolademerk dat in januari 2017 is ontstaan…
Handgemaakte Chocolade van Cacao uit Surinaamse Tuinen
Inleiding Bij Tan Bun Skrati wordt ambachtelijke chocolade gemaakt, van de oogst in privaat beheerde…
Innovatie en Trends in de Bean-to-Bar Chocolade-industrie
Deel 7 Inleiding In de snel evoluerende wereld van bean-to-bar chocolade zijn innovatie en nieuwe…
De Wereldwijde Invloed van Bean-to-Bar Chocolade
Deel 6 Inleiding De reikwijdte van bean-to-bar chocolade strekt zich ver uit over de wereld,…
De Subtiliteiten van Smaak in Bean-to-Bar Chocolade
Deel 5 Inleiding Elke chocoladeliefhebber weet dat smaak alles is. In deze blogpost gaan we…
Het Geheim Achter Bean-to-Bar Chocolade: Kwaliteit van Boer tot Reep
Deel 4 Inleiding In de reis van bean-to-bar chocolade is de relatie tussen de chocolademaker…