Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

A. Morin Papouasie Nouvelle Guinée Sido 70 procent 100 gram

 6,95

Papoea Nieuw Guinea

Deze chocolade, waarvan de cacao in de oostelijke regio van Papoea-Nieuw-Guinea wordt geteeld, kent vooral een rokerig aroma als ook tonen van hout en gekonfijte vruchten.

Gemaakt door een franse maker die al voor de vierde generatie chocolade vervaardigd. Met oog voor de omgeving en natuur maken zij mooie, op franse wijze, bean-to-bar chocolade.

Smaaktonen: licht rokerig, met een vleugje houtachtig groen en Turks fruit.

Uitverkocht

Artikelnummer: 3760264290155 Categorieën: , , , Tags: , ,

De cacao uit Papoea-Nieuw-Guinea is de erfenis van een kruising tussen Venezolaanse Criollo, de Amelonado uit West-Afrika, een Forastero-hybride en een kloon van de Trinitario. De bonen – de cacaoplanten – zijn in 1990 door hulporganisaties en NGO’s over de boeren in het land verspreid.

Deze cacao komt van plantages in de provincie East New Britain en van kleine boeren, die de cacao op diverse plaatsen op het eiland oogsten.  


 

Ingrediënten: cacaobonen, rietsuiker, cacaoboter, zonnebloemlecithine.

Kan sporen van melk, noten en sesam bevatten.

Nährwerte/Nutritional values/Voedingswaarde/Valeurs nutritionnelles pro/per/pour 100 g
Energie/Energy/Energie/Valeur énergétique 584 kcal / 2421 kJ
Fett/Fat/Vet/Lipides 43.2 g
davon gesättigte Fettsäuren/of which saturated fatty acids/waarvan verzadigd/dont acides gras saturés 26.5 g
Kohlenhydrate/Carbohydrates/Koolhydraten/Glucides 34.6 g
davon Zucker/of which sugar/waarvan suiker/dont sucre 30 g
Eiweiss/Protein/Eiwit/Protéine 8.7 g
Salz/Salt/Zout/Sel < 0.01 g
Gewicht 0,100 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.