Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Chocolatemakers Gorilla Bar Melk 37% Congo

 4,25

Deze chocolade is gemaakt van Virunga cacao! Met het eten van deze chocolade bescherm je de gorilla’s en bied je de bewoners een betere toekomst!

Uitverkocht

Categorie√ęn: , Tags: , ,

De laatste berggorilla’s leven in het Virunga Nationale Park in Oost Congo. Om de  aantasting van hun leefgebied door de mens tegen te gaan is cacao aangeplant aan de rand van het park.  De cacao voorziet de bewoners van extra inkomen zodat ze niet het leefgebied van de gorilla’s bedreigen.

De ‚ÄėGorilla bar‚Äô melk bevat 37% cacaobonen, 30% melkpoeder, 23% suiker en¬†10% cacaoboter.
Alle ingredienten zijn van biologische teelt afkomstig. De reep weegt 90 gram en is verpakt in vetvrij papier bedrukt met bio-inkt.
Deze chocolade is een versproduct. De reep is ruim een half jaar houdbaar maar wij adviseren de reep binnen 3 maanden op te eten. Simpelweg omdat de smaak dan beter is.
 

Ingredi√ęnten: cacaomassa, suiker, cacaoboter,¬†melkpoeder. Ten minste 54% cacaobestanddelen.¬†Alle ingredi√ęnten zijn van biologische teelt. Kan sporen van¬†noten¬†bevatten.

Energie kcal 589.5
Energie kJ 2466.7
Vet 43.4
Waarvan verzadigd 26.3
Koolhydraten 36.0
Waarvan suiker 33.4
Vezels 8.4
Eiwitten 9.6
Zout 0.3
 
De reep weegt ca.80 gram en is verpakt in vetvrij papier bedrukt met bio-inkt.

Deze chocolade is een versproduct. De reep is 12 maanden houdbaar maar wij adviseren de reep binnen 3 maanden op te eten.KOEL en DROOG bewaren!

  • 100% Glutenvrij
  • Op zonne-energie geproduceerd
  • 100% Bio chocolade
  • Zero waste & plasticvrij
Gewicht 0,08 kg
Peddler

Ja

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.