Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Introductie Bean-to-Bar chocolade 24 september 2023

 24,95

Bean-to-Bar chocolate, deze term zie je steeds meer en vaker voorbij komen, maar wat wordt hier nu precies mee bedoeld?!
Tijdens deze zondagmiddag workshop/lezing ontdek je (lekker relaxt want het is zondag) een hoop over bean-to-bar chocolade. Oh en ja wij laten ook van alles proeven : )

  • Datum: Zondag 24 september 2023
  • Tijd: 14.00 / 15.30 uur
  • Locatie: TBD, Den Haag
  • Prijs: €24,95

Let op; we proeven zowel melk, puur als witte chocolade. Heb je allergieën, laat het ons gerust weten. Dan houden we daar rekening mee.

Uitverkocht

Tijdens deze workshop/lezing vertellen wij in 1 1/2 uur (ongeveer) waar cacao nu eigenlijk vandaan komt. Hoe herken je goede chocolade en wat betekenen keurmerken nu eigenlijk. Maar ook, hoe lees je ingrediënten achter op de verpakkingen. Natuurlijk ontdek je hoe goede bean-to-bar chocolade smaakt en waar je deze kan verkrijgen. Daarnaast is er ook ruimte voor vragen.

Maar voornamelijk, rustig aan, het is zondag!

De workshop/lezing wordt gegeven door Ray en Sanna. Naast inmiddels jarenlange ervaring in het geven van lezingen en workshops (o.a. Universiteit van Wageningen, InHolland, Zorghvliet College en Chocoa, maar ook het geven van diverse foodpairings) kennen zij alle ins en outs vanuit de chocolade wereld.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.