Shopping Cart
  • Taza Hazelnut Praline 70 procent 
    × 4,25
  • Pearl of Ecuador Dark (1)
    Heinde en Verre - Pearl of Ecuador, Victoria Farmers 71 procent 
    × 6,95
  • Dark Chocolate Company Coconut Mylk
    Pure Chocolate Company Coconut Mylk 57 procent 
    × 6,95
  • Costa Rica Single Origin Drinking Chocolate TCS 70 percent vegan 500 gr.
    Madagascar drinking chocolate 64 procent vegan 400 gr. 
    × 24,00
  • Pure Imagination Uganda Bundibugyo 
    × 7,95
  • Krak Chocolade - Mexico Don Moisés, Finca la Rioja 70 procent 
    × 9,95
  • Taza Toffee Almond&Sea salt 70 procent 
    × 4,25
  • Cosmic Dealer Chakra Chocolate Black Tahini With Chai
    Cosmic Dealer Chakra Chocolate Black Tahini with Chai 
    × 3,75
  • Booja-Booja truffle loglets salted caramel 
    × 16,50
  • Taza Orange Crunch 70 procent 
    × 4,25
  • Cosmic Dealer Chakra Chocolate Peanut Butter & Smoked Sea Salt
    Cosmic Dealer Chakra Chocolate Peanut Butter & Smoked Sea Salt 
    × 3,75
  • Costa Rica Single Origin Drinking Chocolate TCS 70 percent vegan 500 gr.
    Madagascar drinking chocolate 64 procent vegan 200 gr. 
    × 12,50
  • Cosmic Dealer Chakra Chocolate Ginger Red Pepper 
    × 3,75
  • Cosmic Dealer Chakra Chocolate Toasted Coconut
    Cosmic Dealer Chakra Chocolate Toasted Coconut 
    × 3,75
  • TCS Craft Coffee and Tanzania 70 procent by Krak 
    × 8,95
  • Cosmic Dealer Chakra Chocolate Matcha Cherry Pie 
    × 3,75
  • Ocelot Chocolate Violet Dark Milk
    Ocelot Chocolate Violet Dark Milk 
    × 6,95
  • Standout Getmese 58 procent 
    × 6,95
  • Chocolatemakers Brazil 30 Percent Caramel Vegan Demeter
    Chocolatemakers Brazil 30 procent karamel vegan Demeter 
    × 4,50

Subtotaal:  225,15

Gefeliciteerd! Je hebt gratis verzending! ????

Bekijk winkelwagenAfrekenen

Introductie Bean-to-Bar chocolade 24 september 2023

 24,95

Bean-to-Bar chocolate, deze term zie je steeds meer en vaker voorbij komen, maar wat wordt hier nu precies mee bedoeld?!
Tijdens deze zondagmiddag workshop/lezing ontdek je (lekker relaxt want het is zondag) een hoop over bean-to-bar chocolade. Oh en ja wij laten ook van alles proeven : )

  • Datum: Zondag 24 september 2023
  • Tijd: 14.00 / 15.30 uur
  • Locatie: TBD, Den Haag
  • Prijs: €24,95

Let op; we proeven zowel melk, puur als witte chocolade. Heb je allergieën, laat het ons gerust weten. Dan houden we daar rekening mee.

Uitverkocht

Tijdens deze workshop/lezing vertellen wij in 1 1/2 uur (ongeveer) waar cacao nu eigenlijk vandaan komt. Hoe herken je goede chocolade en wat betekenen keurmerken nu eigenlijk. Maar ook, hoe lees je ingrediënten achter op de verpakkingen. Natuurlijk ontdek je hoe goede bean-to-bar chocolade smaakt en waar je deze kan verkrijgen. Daarnaast is er ook ruimte voor vragen.

Maar voornamelijk, rustig aan, het is zondag!

De workshop/lezing wordt gegeven door Ray en Sanna. Naast inmiddels jarenlange ervaring in het geven van lezingen en workshops (o.a. Universiteit van Wageningen, InHolland, Zorghvliet College en Chocoa, maar ook het geven van diverse foodpairings) kennen zij alle ins en outs vanuit de chocolade wereld.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.