-
Adres: Limoenhof 1, Den Haag
-
Telefoon: +31 (0)70-701.32.54
-
Openingstijden Do/Za - 09.00/17.00
Hoja Verde 100% Esmeraldas BIO
€ 3,65
Hoja Verde chocolade 100% Ecuador, harmonieus en scherp van karakter, complex, brutaal, gedurfd en toch exquise.
Out of stock
Exclusief voor kenners van chocolade: De puurste reep in de collectie zonder toegevoegd suiker. Verrassend zacht, maar met de sterke smaak van cacao in een overigens complex smaakprofiel. Met de finesse van tannine met een lichte bitsheid.
De cacao voor de chocolade van Hoja Verde komt van de asociación Aproca uit de provincie Esmeraldas in het noorden van Ecuador. Ze kent vierhonderd families als lid. Middels zo’n associatie kunnen kleine boeren die hier bij zijn aangesloten, hun eigen chocolade proeven en testen. Ze zijn dus niet afhankelijk van rapporten van klanten die misschien andere smaken hebben (of belangen).
Het betreft hier 100% biologisch gecertificeerde nacional cacaobonen. De vermaarde verfijnde cacao uit Ecuador. Op de plantages wordt rekening gehouden met de instandhouding van de natuurlijke hulpbronnen en het milieu. De cacaobomen groeien tussen en onder de tropische planten en bomen, waardoor er een natuurlijk evenwicht is. Dit is beter voor zowel de boer als het milieu op de lange termijn.
De smaak van Bernardini
De Duitse chocolade-expert en schrijver van het befaamde boek Der Schokoladentester, heeft het recept voor de Hoja Verde-repen samengesteld. Hij is er speciaal voor naar de fabriek in Quito gevlogen. Smaken verschillen immers per continent en soms zelfs per land.
Smaakprofiel: Harmonieus en scherp karakter, complex, brutaal, gedurfd en toch exquise.
Ingrediënten: Cacaomassa
Weight | 0,5 kg |
---|
Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.
Hoja Verde 100% Esmeraldas BIO
€ 3,65
Hoja Verde chocolate 100% Ecuador, harmonious and sharp in character, complex, bold, daring and yet exquisite.
Out of stock
Exclusive to chocolate connoisseurs: The purest bar in the collection with no added sugar. Surprisingly smooth, but with the strong flavor of cocoa in an otherwise complex flavor profile. With the finesse of tannins with a slight bitterness.
The cocoa for Hoja Verde’s chocolate comes from the asociación Aproca in the Esmeraldas province in northern Ecuador. She knows four hundred families as members. Through such an association, small farmers affiliated with it can taste and test their own chocolate. So they are not dependent on reports from clients who may have different tastes (or interests).
These are 100% organic certified nacional cocoa beans. The renowned refined cocoa from Ecuador. The plantations take into account the conservation of natural resources and the environment. The cocoa trees grow among and among tropical plants and trees, providing a natural balance. This is better for both the farmer and the environment in the long run.
The taste of Bernardini
The German chocolate expert and author of the acclaimed book Der Schokoladentester, has put together the recipe for the Hoja Verde bars. He flew to the factory in Quito especially for it. After all, tastes differ from continent to continent and sometimes even from country to country.
Flavor Profile: Harmonious and sharp character, complex, bold, bold yet exquisite.
Ingredients: Cocoa mass
Weight | 0,5 kg |
---|
Reviews
There are no reviews yet.
Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.
Veilig betalen
Gratis Verzending
Cadeaus
24/7 Support

Reviews
There are no reviews yet.