Shopping Cart

No products in the cart.

Tobago Cocoa Estate Chocolate – Cacao Ball 100 Procent

 4,95

Tobago Cocoa Estate Chocolate – Cacao Ball 100 Procent met specerijen voor thee of rub.
Deze bal van cacao (cacaobol) is gemaakt van 100% cacao en wordt gemaakt op de traditionele manier van cacaomassa, die wordt verfijnd met specerijen en vervolgens wordt gedroogd in de lucht.

No cocoabutter added

Uitverkocht

Neem thee voor de cacao: 2 gemalen eetlepels cacaopoeder voor 1 kopje heet water, kook gedurende 5 minuten, zeef en voeg melk en suiker toe als dat nodig is. Ook geweldig met gegrild vlees en vis of stoofschotels.Cacao is een typische Trinitario met tonen van rode kersen en gedroogde vruchten.

Award voor de Cocoa Ball 100% Cocoa:
De chocolade werd bekroond met de felbegeerde Great Taste Award 2011 2014 in Londen.

Duane Dove werd geboren op Tobago en is een sommelier. Hij woont in Stockholm, waar hij ook viert met chocolade en rum. Het was altijd zijn droom om zijn eigen chocolade te produceren en zijn eigen plantage te hebben met zijn eigen cacao in zijn thuisland. Hij noemde ze gewoon: Tobago Cocoa Estate West Indies Ltd.

De eerste chocolade van het eiland Tobago, het zustereiland Trinidad. De bonen zijn afkomstig van een plantage die in 2004 werd opgericht door Duane Dove. Het kostte zes jaar om de vruchten van het werk, de chocolade, te “oogsten”. De bonen Francois Pralus worden verwerkt in zijn fabriek in Roanne in Frankrijk.

TIP: Als u uw vakantie in Trinidad of Tobago doorbrengt, moet u een chocoladetocht op de cacaoplantage van Tobago Estate Chocolate niet missen. Heel vaak wordt ze direct geleid door de baas Duane Dove. Je kunt meteen zien dat hij een passie heeft voor chocolade!

Gewicht 0,05 kg
Afmetingen 15 × 7 × 0,5 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Alleen ingelogde klanten die dit product hebben gekocht, kunnen een beoordeling achterlaten.