Pump Street Bakery
Pump Street werd in november 2010 opgericht door vader en dochter-team Chris en Joanna Brennan. Het is het resultaat van de jaren waarin Chris zijn vaardigheden ontwikkelde als autodidactisch bakker en later chocolademaker, en van Joanna’s enthousiasme voor alles wat met lekker eten te maken heeft.
We zijn trotse winnaars van een aantal prijzen, waaronder de BBC Food and Farming Awards Best Food Producer 2012, de Observer Food Monthly Best Food Producer in 2022 en de Kings Award for Enterprise 2023.
Award winning bean to bar chocolate –
**Academy of Chocolate 2021 – Bean to Bar Flavoured – Silver
** International Chocolate Awards 2015 – World Silver & British Silver
**Academy of Chocolate 2015 – Best Flavoured Dark Chocolate Bar – Bronze
**Great Taste Awards 2015 – 1 Gold Star
ingrediënten
Ingrediënten – Cacaobonen, rietsuiker, cacaoboter, zuurdesembroodkruimels (12%) (tarwemeel met toegevoegd calcium, ijzer, niacine en thiamine, zeezout), Halen Môn zeezout (<1%). Pure chocolade bevat minimaal 66% cacaobestanddelen. Voor allergenen, zie vetgedrukte ingrediënten. Kan melk, eieren, noten en sesamzaad bevatten.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.