Shopping Cart

No products in the cart.

Pump Street Chocolate – Jamaica 75 procent

 7,95

Pump Street Jamaica 75 %

FARM

Bachelor’s Hall Estate, Saint Thomas, Jamaica

FARMER

Desmond Jadusingh

BEAN TYPE

Trinitario

TERROIR

The land here is fertile, potent ground with natural springs and four small rivers running through it, below the Blue Mountains of the St Thomas Parish on the south eastern end of Jamaica. Once one of the top producing coconut farms in Jamaica, it has also grown bananas and sugar cane but has been focusing on cocoa farming since Desmond bought the land in 2002.

BEAN CHARACTER

Rich, dark and chocolatey with a very fine flavour, heaps of dried fruit jamminess and the scent of dark rum.

Uitverkocht

pump street chocolate logo 250

Cocoa Beans, cane sugar & organic cocoa butter. Minimum 75% cocoa solids. Made in a bakery that uses dairy, gluten and nuts.

Gewicht 0,070 kg

Brand

Pump Street Chocolate

Pump Street Bakery is een bekroonde bakkerij in het dorpje Orford aan de Heritage Coast van Suffolk. Na het perfectioneren van natuurlijk gerezen brood, zijn we begonnen met het maken van ambachtelijke chocolade van cacaobonen die we rechtstreeks importeren van single estates en coöperaties over de hele wereld, van boon tot reep. We zijn er trots op de fijnste ambachtelijke chocolade te produceren. Herkomst en proces zijn essentieel voor onze afgewerkte repen. We betrekken cacao van de beste telers die de bonen ter plaatse fermenteren en drogen. Vervolgens passen we ons roosteren, malen en concheren aan om de best mogelijke smakende chocolade te verkrijgen.
pump street chocolate logo 250

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Alleen ingelogde klanten die dit product hebben gekocht, kunnen een beoordeling achterlaten.