Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Menakao melkchocolade koffie en zeezout 45 procent Madagascar

 5,95

Menakao melk chocolade met koffie en zeezout

De combinatie van Cacaoboter Arabica koffie uit Madagaskar zijn centrale hooglanden, crunchy cacao nibs en zeezout geven deze chocolade een authentieke en intense smaak die goed samengaat met de tonen van rode vruchten in de cacao.

Door er een melkchocolade van te maken geeft het deze chocolade een heerlijke romige smaak.

Uitverkocht

Op deze verpakking zie je het gezicht van een jonge man Hova – Merina (“Die van het hoge land”) afkomstig uit de regio Antananarivo, wiens mensen van Indonesische of Maleisische afkomst de hooglanden bereikten.

De meerderheid van chocolade die is ontwikkeld van 100% Madagaskische cacaobonen worden in het buitenland gemaakt. In tegenstelling tot de bonen van Manakao’s. Deze producten worden volledig in Madagaskar verwerkt in Manakao’s Madagaskische fabriek – van de cacaoboom tot de verpakte reep – waardoor veel meer inkomen direct naar de bevolking van Madagaskar gaat.

Ingrediënten

Madagascan cocoa beans, cane sugar, whole milk powder, pure cocoa butter, Arabica coffee, emulsifier: sunflower lecithin, sea salt.

Gewicht 0,065 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.