Madagascan cocoa beans, cane sugar, pure cocoa butter, combava peel, combava powder, emulsifier : sunflower lecithin, pink pepper.
-
Adres: Limoenhof 1, Den Haag
-
Telefoon: +31 (0)70-701.32.54
-
Openingstijden Do/Za - 09.00/17.00
Menakao Madagascar combava & pink pepper 63 procent puur
€ 6,25
citrus en roze peper
De helderheid van de roze peper gecombineerd met de citrus- en citroengrasaroma’s van de combava (een soort limoen). Deze dansen samen met de tonen van rood fruit van de chocolade, om een verfrissend moment te creëren.
De afbeelding is een portret van een Betsimisaraka-vrouw (“Vele Tortelduifjes”). De Betsimisaraka vormen de grootste groep aan de oostkust van Madagaskar, een regio met grote tropische regens. Het bestaat uit een weelderige vegetatie en opeenvolgende lagunes die met elkaar zijn verbonden door het Pangalanes-kanaal. De vele handelsposten hebben ertoe geleid dat de lokale bevolking exportgewassen heeft ontwikkeld (vanille, peper, kruidnagel, lychee, enz.). Hun traditionele huis is gebouwd van plantaardig materiaal, waaronder de “Ravenala” (of “Reizigersboom”).
Op voorraad
De meerderheid van chocolade die is ontwikkeld van 100% Madagaskische cacaobonen worden in het buitenland gemaakt. In tegenstelling tot de bonen van Manakao’s. Deze producten worden volledig in Madagaskar verwerkt in Manakao’s Madagaskische fabriek – van de cacaoboom tot de verpakte reep – waardoor veel meer inkomen direct naar de bevolking van Madagaskar gaat.
Awards: Academy of Chocolate Awards 2013, Bronze Medal in the category “Meilleure tablette aromatisée”
2013: Great Taste Awards organised by the “Guild of Fine Foods” in England; Gold Medal – 1 star
2012: Great Taste Awards organised by the “Guild of Fine Foods” in England; Gold Medal – 2 stars
Gewicht | 0,065 kg |
---|---|
Peddler | Ja |
Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.