Introductie/lezing Bean-to-Bar chocolade 15 maart 2020

17,50 17,50

Bean-to-Bar chocolate, deze term zie je steeds meer en vaker voorbij komen, maar wat wordt hier nu precies mee bedoeld?!
Tijdens deze zondagmiddag workshop/lezing ontdek je (lekker relaxt want het is zondag) een hoop over bean-to-bar chocolade. Oh en ja wij laten ook van alles proeven : )
De geplande data: 15 december 2019, 19 januari en 15 maart 2020
Locatie: Den Haag

Out of stock

SKU: tcs-events-2019-19mrt2020 Category: Tags: , , , , , ,

Tijdens deze workshop/lezing vertellen wij in 1 1/2 uur (ongeveer) waar cacao nu eigenlijk vandaan komt. Hoe herken je goede chocolade en wat betekenen keurmerken nu eigenlijk. Maar ook, hoe lees je ingrediënten achter op de verpakkingen. Natuurlijk ontdek je hoe goede bean-to-bar chocolade smaakt en waar je deze kan verkrijgen. Daarnaast is er ook ruimte voor vragen. Maar voornamelijk, rustig aan, het is zondag!
De workshop/lezing wordt gegeven door Ray en Sanna. Naast inmiddels jarenlange ervaring in het geven van lezingen en workshops (o.a. Universiteit van Wageningen, InHolland, Zorghvliet College en Chocoa, maar ook het geven van diverse foodpairings) kennen zij alle ins en outs vanuit de chocolade wereld.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Introductie/lezing Bean-to-Bar chocolade 15 maart 2020”
Scroll to Top