Shopping Cart

No products in the cart.

Georgia Ramon Koffie & Cacao nibs 55% Melkchocolade BIO

 5,00

Geconcheerd met vloeibaar gemaakte Bench Maji-koffiebonen uit Ethiopië. Deze uit het Ethiopische oerwoud stammende zogeheten Arabica-plant heeft zich over de hele wereld verspreid. Het is de oervader van de hedendaagse Arabica-cultivars.

Geroosterd door Caffè a casa in Wenen. Deze koffie-chocola harmonieert heel goed met de knapperige cacaonibs die in de reep zijn verwerkt.
De melkchocola is een blend van cacao uit de Dominicaanse republiek en Ghana (van de ABOCFA Coöperatie).

Uitverkocht

georgiaramon logo 250

Ingrediënten
Cacaoboter, cacaomassa, volle melkpoeder, oersuiker, koffiebonen Bench Maji (7%),

Gegarandeerd vrij van gluten
Kan sporen van noten en pinda’s bevatten

Voedingswaarde Per 100 g
Energie 526 kcal/2202 kj
Vetten 44g
waarvan verzadigde 27g
Koolhydraten 27g
waarvan suiker 26g
Eiwit 7g
Zout 0.18g
Gewicht 0,5 kg

Brand

Georgia Ramon

In het voorjaar van 2015 werd Georgia Ramon opgericht door Georg Bernardini en Ramona Gustmann in de wijk Oberkassel in Bonn. In november 2020 werd de fakkel overgedragen aan een jongere generatie. Het is geweldig om te zien dat Phillip Butzmann de fakkel heeft overgenomen en zich nu inzet voor het maken van heerlijke chocolade. Met zijn achtergrond in voedingsmiddelentechnologie en zijn ervaring als gecertificeerde chocolatier, is hij goed uitgerust om het succes van het bedrijf voort te zetten en verder te ontwikkelen.
georgiaramon logo 250

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Alleen ingelogde klanten die dit product hebben gekocht, kunnen een beoordeling achterlaten.