Food Pairing Cheese & Chocolate

Food Pairing Cheese & Chocolate

Food Pairing Kaas & Chocolade

Van alle Food Pairing combinaties die we hebben gehad, is Kaas en Chocolade misschien de beste combinatie die we tot nog toe hebben gehad. Daarnaast hebben we de hulp van Rene Wagenaar van kaasspeciaalzaak Ed Boele in de Fahrenheitstraat.

Dit organiseren we samen met Rene Wagenaar van kaasspeciaalzaak Ed Boele in de Fahrenheitstraat. Zij zijn in 2016 uitgeroepen tot ‘Beste Buitenlandse Kaasspecialist’ in Nederland. Zij kennen hun kaasje wel uit hun vuistje. Rene licht toe wat de verschillende kazen zo bijzonder maakt, wat de productiemethoden zijn en natuurlijk hoe ze smaken.

En dat allemaal in samenspel met geweldige bean-to-bar chocolate.

We houden meerdere rondes met verschillende soorten kaas. Van harde, half zacht, zachte tot (blauw) schimmel kaas uit binnen- en buitenland. Dit combineren we met chocolade uit verschillende origines en verschillende cacao percentages. We gaan daarbij op zoek naar overeenkomsten, tegenstrijdigheden en combinaties die elkaar omhoog brengen.

Overigens houden we deze Food Pairing voor het eerst in onze eigen zelfgebouwde, gemeenschappelijke en duurzame ruimte van CPO Groene Mient.

Cheese!
Ray

Share this post with your friends

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Leave a Comment

Leave a Comment

De waardering van www.thechocolateshop.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 89 reviews.

Scroll to Top