Shopping Cart

No products in the cart.

Encuentro Chocolat – Madagascar 70 Procent

 7,95

Encuentro Chocolat 70 Procent, origine: Madagascar

Deze biologisch gecertificeerde bean-to-bar chocolade uit Parijs gaat je verrassen. Zeker als je van chocolade uit Frankrijk houdt, typisch zacht en smaakvol. Wij zijn dol op de openhartige tonen van citrusvruchten, geel fruit met een lichte zuurgraad die kenmerkend is voor Madagascar.

Ingredienten: biologische cacaobonen (70%), biologische rietsuiker

Vrij van: soja, toegevoegde cacao boter, gluten, melk

 

Uitverkocht

Onze ontmoeting met Bertil Akesson, producent in de regio Sambirano in het noorden van Madagaskar, heeft ons in staat gesteld om zijn uitzonderlijke cacao te ontdekken van zijn eigendom Bejofo.

Prijs: Zilveren medaille tijdens de International Chocolate Awards 2018 (Europese competitie)

  • Cacao minimaal 70%
  • Nettogewicht: 75 g

Dit product is biologisch gecertificeerd.

Deze bar-bean-to-bar is met de hand gemaakt met liefde in onze fabriek in Frankrijk, nabij Parijs. We hebben elke boon die het samenstelt geselecteerd, geroosterd, gepeld, gemalen en geconcheerd. We hebben het vervolgens gegoten en vervolgens zorgvuldig verpakt met de hand.

Gewicht 0,07 kg
Afmetingen 12 × 8 × 1 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Alleen ingelogde klanten die dit product hebben gekocht, kunnen een beoordeling achterlaten.