Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Chocolat Madagascar 70 procent organic

 6,95

Madagascar 70 %

Een pure, zachte 70%-reep col van fuitsmaken, hints van citrus/perzik en bosvruchten, honing en karamel met een licht zure afdronk.

Fijne chocolade van de cacao die groeit en rijpt in de schaduw van de regenwouden van de Sambirano-vallei, in het noordwesten van Madagaskar. De bonen zijn van de eigen plantages.

Smaaknotities: zacht van smaak, citrus en bosvruchten, honing en karamel. Soepel smeltende en fijne textuur.

Uitverkocht

Ingrediënten: cacaobonen, rietsuiker, cacaoboter, GMO-vrije zonnebloemlecithine.

Gemaakt in een omgeving waar ook met melk en cashewnoten wordt gewerkt.

Nutrition values/Nährwerte/Voedingswaarde/Information nutritionelles per/pro/per 100 g
Energy/Energie 564 kcal/ 2360 kJ
Fat/Fett/vetten/lipides 39 g
of which saturated/davon gesättigte Fettsäuren/waarvan verzadigd/dont acides gras saturis 24 g
Carbonhydrates/Kohlenhydrate/koolhydraten/glucides 48 g
of which sugar/davon Zucker/dont sucre 29 g
Proteins/Eiweiss/eiwitten/protéines 9 g
Salt/Salz/zout/sel 20 mg

 

 

 

Gewicht 0,08 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.