[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]We zijn er trots op dat The Chocolate Shop is verkozen tot “Lekkerste Chocoladewinkel van Den Haag”. Hieronder volgt het eerste gedeelte van het blog artikel. Klik daarna op de link om het volledige verhaal te lezen.

In de Uitblinker verkiezing van december 2017 gingen we op zoek naar de lekkerste chocoladewinkel in Den Haag. Na een spannende stemronde kwam The Chocolate Shop met 318 stemmen als winnaar uit de bus. We gingen langs de zoete speciaalzaak om eigenaren Ray Soerodikromo en Sanna van der Geld persoonlijk te feliciteren met de titel ‘Lekkerste chocoladewinkel van Den Haag’. Natuurlijk kwamen we niet aan met lege handen, want de overheerlijke Maison Kelder Uitblinker taart mocht niet ontbreken.Uitblinker lekkerste chocolade winkel The Chocolate Shop, Foto: Igor Tschernizki

Wat een ontvangst! Familie, vrienden, kennissen en vaste bezoekers van The Chocolate Shop hadden zich in het winkeltje verzameld om samen met ons de uitslag te vieren. Sanna had verrukkelijke brownies gebakken en we kregen een kop warme, zalige en ‘eerlijke’ chocolademelk om het af te toppen.

‘De magische cacaoboon’
Ray heeft zijn liefde voor chocolade gevonden via zijn passie voor koffie. Beiden producten complementeren elkaar en dragen bij aan elkaars smaakbeleving: match made in heaven. Nadat hij gegrepen werd door ‘de magische boon’ ging hij op zoek naar wat de wereld van chocolade allemaal te bieden heeft. Zijn nieuwgevonden passie deelde Ray natuurlijk ook met zijn vrouw Sanna.

“Ray nam mij mee op een nieuw avontuur, en liet mij de repen proeven waar hij naar gezocht had en enthousiast van werd, bean to bar, organic, directtrade, raw, lactosevrij, glutenvrij, pure smaken en bovenal eerlijke handel, elke boon die in de reep wordt gestopt kan getraceerd worden en voor iedereen een eerlijke prijs!”

Lees verder op Den Haag Direct >>[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_btn title=”Lees het volledige verhaal op Den Haag Direct >>” color=”orange” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.denhaagdirect.nl%2Fuitblinker-the-chocolate-shop-verkoopt-de-lekkerste-chocolade-in-den-haag%2F|title:Ga%20naar%20Den%20Haag%20Direct|target:%20_blank|rel:nofollow”][/vc_column][/vc_row]

Geef een reactie

De waardering van www.thechocolateshop.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 51 reviews.